Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα Πίκλα που βρέθηκε τυφλή από καυστικό υγρό στους Αγίους Θεοδώρους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη σκυλίτσα Πίκλα που βρέθηκε να περιφέρεται τυφλή από καυστικό υγρό πριν από λίγες μέρες στους Άγιους Θεοδώρους. Το ζώο τριγυρνούσε μόνο του, αβοήθητο, σε άθλια κατάσταση και κανένας δεν πήγε να το βοηθήσει.

Ο Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse | Mégara και οι εθελοντές του δεν μπορούσαν να την αφήσουν έτσι. Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιβίωνε έτσι. Μόλις πληροφορήθηκαν το περιστατικό ανέλαβαν το ζώο, το οποίο έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε κτηνίατρο.

Και στο κτηνιατρείο έμαθαν ότι η τύφλωση επήλθε από καυστικό υγρό που κάποιος απάνθρωπος, όπως φαίνεται, της έριξε. Τα ματάκια της καμένα, η μύτη της καμένη και με δυσκολία ανέπνεε. Και έτσι ξεκίνησε ένας αγώνας για να σωθεί.

Όμως μετά έρχονται τα δύσκολα για τους εθελοντές. Πού θα πάει το ζώο; Και ποιος θα το υιοθετήσει σε αυτή την κατάσταση και γέρικο;

Και τα καλά νέα που όλοι περιμέναμε μας τα λέει η εθελόντρια, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της, Μαρία Αρκομάνη. Η Πίκλα, υιοθετήθηκε. Βρέθηκε κάποιος να ανοίξει το σπίτι του για αυτή και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η χαρά των εθελοντών αλλά και η δική μας είναι τεράστια. Το σκυλάκι μέσα στην ατυχία του τελικά στάθηκε τυχερό.

Η ανάρτηση με τα καλά νέα της Μαρίας Αρκομάνη:

«Είναι εκείνη η στιγμή που χτυπάει το τηλέφωνο και ακούς μια μαγική φωνή που η καλοσύνη και η αγάπη της αγκαλιάζουν την ψυχή σου.

Έτσι έγινε και σε εμένα. Με το πού βάλαμε προς υιοθεσία την Πικλίτσα μας, με πήρε η Αλεξανδρα Καψαλη … Τη θέλω… Την αγαπώ… Αυτά ήταν τα λόγια της και πολλά άλλα που θεώρησα ότι η Αλεξάνδρα ήταν η κατάλληλη μανούλα για την Πίκλα που όλοι αγαπήσατε.

Η Πίκλα της καρδιάς μας, το πλάσμα που ένα άθλιο δίποδο του έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο από σήμερα θα έχει μαμά και αδερφάκια. Θα έχει το παντοτινό της σπίτι και έναν άνθρωπο που θα της λέει κάθε μέρα πόσο όμορφη είναι.

Η Πίκλα μας θα συνεχίζει τις επαναληπτικές εξετάσεις της στον κτηνίατρό μας και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξή της!

Αλεξάνδρα, μου σε ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που σε γνώρισα.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο