Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη για να παραβρεθεί σε εκδήλωση για τα αδέσποτα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί η Paris Hilton κατά καιρούς να πληρώνει αρκετά χρήματα αγοράζοντας σκυλάκια, η μικρότερη όμως αδερφή της, Nicky, εμφανίζεται σε εκδηλώσεις φιλοζωικών σωματείων που φροντίζουν αδέσποτα και γενικά ζώα σε ανάγκη. Πώς γίνεται αυτό; Αδερφές Hilton είναι αυτές, ό,τι θέλουν κάνουν.

Έτσι πριν από μερικές μέρες η 33χρονη Nicky παραβρέθηκε σε γκαλά στη Νέα Υόρκη για τα 50 χρόνια της Animal Haven, συνοδευόμενη από το σύζυγό της, τον πάμπλουτο μεσίτη James Rothschild.

H Animal Haven ιδρύθηκε το 1967 και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος βοηθάει ζώα της Νέας Υόρκης και των γύρω περιοχών, που έχουν ανάγκη να βρουν σπίτι.

H Αμερικανίδα κληρονόμος δεν έχασε φυσικά ευκαιρία να εμφανιστεί όπως συνήθως, σαν δηλαδή να επρόκειτο να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Oscars. Έτσι επέλεξε να φορέσει ένα μπλε- μοβ φόρεμα, με σουέντ δερμάτινη ζώνη, το οποίο συνδύασε με γαλάζια δερμάτινη τσάντα και μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Και μετά από μια σύντομη ομιλία πήρε στην αγκαλιά της ένα όμορφο γατάκι, από αυτά που ψάχνουν σπίτι, και φωτογραφήθηκε, ευχόμενη να βρει σύντομα και αυτό τη δική του οικογένεια.

Για την ιστορία η αδερφή της Paris πριν από ένα χρόνο αγόρασε σκυλάκι από γνωστό pet shop της Νέας Υόρκης, δίνοντας 1400 περίπου δολάρια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο