από Μυρτώ Τζώρτζου

Η ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ;
Σήμερα η γριούλα κ η κοπέλα που την βρήκε, τη φιλοξένησε κ τελικά υιοθέτησε είναι αχώριστες. Μαζί για καφέ, μαζί στη βόλτα, μαζί στις διακοπές και πάντα η γριούλα αγκαλιά να μην κουράζεται! Στη Δύση της ζωής της έχει όσα στερήθηκε.
Και εμάς η καρδιά μας γεμίζει ελπίδα!

Νουβέλα η ζωή της μικρής γριούλας! Αρχίζει με τη χαρά της γέννας και της επιλογής του γλυκού κουταβιού από την οικογένεια! Παιχνίδι με τα παιδιά ,βόλτες ,λιχουδιές και αγκαλιές στην αρχή! Αδιαφορία στην συνέχεια όταν βαρέθηκαν να ασχολούνται, και στην συνέχεια όταν μεγάλωσε το ζώο ενόχληση και εγκατάλειψη! Έτσι βρέθηκε μόνη της στο δρόμο και άρχισε να συνηθίζει την προδοσία της εγκατάλειψης.Μεχρι που οι ελπίδες τις αναζωπυρώθηκαν! Κάποια συμπονετικά χέρια την πήραν αγκαλιά,την πήγαν στον γιατρό,της πρόσφεραν προσωρινή στέγη, ασφάλεια και τροφή καθώς και χάδια που τόσο είχε στερηθεί! Και ναι το θαύμα ξαναέγινε! Της δώρισαν μια νέα οικογένεια που τη δέχτηκε και την αγάπησε στα γεράματα της! Που θα της προσφέρει ότι στερήθηκε και ότι δικαιούται έστω στην δύση της ζωής της! Και εκείνη μας δώρισε το υπέροχο χαμόγελό της!
ΠΟΤΕ δεν είναι αργά να προσφέρεται αγάπη και να σώσετε ένα ταλαιπωρημένο ζώο,οποία περίοδο της ζωής του διανύει! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ να εγκαταλείπεται ένα ζώο όταν έχει μεγαλώσει ή αρρωστήσει! Τότε δηλαδή που σας χρειάζεται περισσότερο να το προδίδεται!! — αισιόδοξος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο