Έκκληση να μαζευτούν τα χρήματα για τη θεραπεία της τρίποδης αδέσποτης σκυλίτσας που έχει σκουλήκι καρδιάς

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια άρρωστη αδέσποτη σκυλίτσα που έχει μεγάλη ανάγκη από τη βοήθειά μας είναι μια σκυλίτσα που ζει στο δήμο Ιάσμου του νομού Ροδόπης. Η σκυλίτσα εκτός του ότι περπατάει στα τρία πόδια, καθώς το ένα είναι σπασμένο εδώ και καιρό, κάτι που φυσικά δυσκολεύει την επιβίωσή της στο δρόμο, διαγνώστηκε αυτές τις μέρες και με σκουλήκι στην καρδιά.

Οι εθελοντές του σωματείου Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής τη βρήκαν ζαλισμένη πάνω στο δρόμο και την πήγαν στον κτηνίατρο. Το ζώο ήταν τσιπαρισμένο στο δήμο Κομοτηνής αλλά το άλλαξαν το τσιπ και το έβαλαν στο δήμο Ιάσμου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί ο δήμος Κομοτηνής να καλύψει τη θεραπεία της ενώ ο δήμος Ιάσμου δίνει λεφτά μόνο για στειρώσεις και εμβόλια.

Είναι πραγματική ανάγκη να γίνει κάτι για αυτό το ζωάκι ώστε να μην υποφέρει. Ακόμα και το πιο μικρό ποσό είναι πολύ σημαντικό καθώς οι άνθρωποι που την έχουν αναλάβει δεν έχουν κάποια βοήθεια. Δείτε την έκκληση των Φίλων Αδέσποτων Κομοτηνής https://www.facebook.com/Φίλοι-Αδέσποτων-Κομοτηνής-171686916724681/

Τα χρήματα θα μπουν στο λογαριασμό του κτηνίατρου.

Έκκληση για την άρρωστη σκύλα στον δήμο ΙάσμουΜαζεύτηκε το 1/5 του ποσού για τη θεραπεία της άρρωστης σκύλας που βρίσκεται στο δήμο Ιάσμου (έχει σκουλήκι στην καρδιά). Ο συγκεκριμένος δήμος ΔΕΝ καλύπτει θεραπείες για άρρωστα σκυλιά (ερχόμενος σε αντίθεση με όσα προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για τα αδέσποτα) με αποτέλεσμα το σκυλί να βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή του. Όσοι μπορείτε να συνεισφέρετε στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας. Τα χρήματα θα κατατεθούν απευθείας στο λογαριασμό του κτηνίατρου που θα αναλάβει τη θεραπεία του άρρωστου ζώου.

Δημοσιεύτηκε από Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο