Μαθητής στα Χανιά έβαλε στη σχολική του τσάντα κουταβάκια που βρήκε παρατημένα για να τα σώσει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μέσα σε όλα τα άσχημα που συμβαίνουν καθημερινά εις βάρος των ζώων στη χώρα μας, υπάρχουν και οι καλές ειδήσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ότι ίσως κάτι αλλάξει σε αυτόν τον τόπο. Και ότι η νέα γενιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.

Ο λόγος για ένα μαθητή από τα Χανιά, ο οποίος βρήκε δυο κουταβάκια παρατημένα. Έβγαλε τα βιβλία του από την τσάντα, έβαλε μέσα τα ζώα για να μην τα χτυπήσει αυτοκίνητο και τα πήρε μαζί του.

Μαζί με μια φιλόζωη καθηγήτριά του, θα προσπαθήσει να βρεθεί σπίτι για αυτά. Τα κουταβάκια θα βρίσκονται στο 3ο Λύκειο Χανίων για όποιον θέλει να υιοθετήσει κάποιο από αυτά. Είναι κυνηγοσκυλάκια και θα γίνουν μεσαίου μεγέθους. Το περιστατικό δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ο κύριος με τα αρχικά Δ. Β., ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό και μίλησε με το μαθητή:

Δείτε αυτά που έγραψε:

«Στο δρόμο καθώς περπατούσα συνάντησα τον πιτσιρικά που βλέπετε και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπετε έτσι τον ρώτησα που τα πας τα κουτάβια? Μόλις τα είχε βρει λίγα μέτρα πιο πριν παρατημενα έξω από ένα κτηνιατρειο… Αδειασε λοιπόν την τσάντα του από τα βιβλία που βλέπετε τα κρατάει στο χέρι και τα πήρε μαζί του γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο λέγοντας μου ότι έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι… Το ίδιο του υποσχέθηκα και εγώ, ότι θα προσπαθήσω αυτά τα υπέροχα κουτάβια να βρουν ένα ζεστό σπίτι (είναι μάλλον ράτσα Γκέκα κυνηγόσκυλα μεσαίου μεγέθους). Τα κουτάβια θα βρίσκονται στο 3ο Γενικο Λυκειο Χανιων, στον Κουμπε, οποίος ενδιαφέρεται …. συγχαρητήρια στον νεαρό που ούτε το όνομα του δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ήδη είχε αργήσει στο σχολείο του».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο