από Μυρτώ Τζώρτζου

 

 

ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….
Αυτή είναι η Τερέζα..πια είναι η Τερέζα;; Μια κυνηγοσκυλίτσα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της γεννώντας μωρά.. μωρά που μόλις τα θήλαζε τα έπαιρναν και τα έδιναν ως εργαλεία..κι όταν ήταν πια “άχρηστη” την πήγαν στο βουνό και την ” τοποθέτησαν” με πολύ
” αγάπη” να ” κοιμηθεί”.. ωραία δεν της φέρθηκαν;
Όταν βρήκαμε την γριούλα πια Τερέζα, εξαθλιωμένη, ήταν χαραγμένα πάνω στο κορμάκι της τα ποσά πέρασε, όπως ήταν εμφανή και ότι είχε γεννήσει για τελευταία φορά πριν την πετάξουν… άραγε δεν βρέθηκε ένας να κοιτάξει στα μάτια αυτό το πλάσμα και να το λυπηθεί;; Κανείς;;
Η Τερέζα είναι εδώ κι ενάμιση χρόνο σε φιλοξενία σε κλουβί, είναι περίπου 12 ετών, είναι υγιέστατη, στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη κι έχει τσιπ, είναι μικρομεσαίο μέγεθος και πολύ ήσυχη..
ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ;;
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Η ΤΕΡΕΖΑ Η ΓΡΙΟΎΛΑ ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!
ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ!!!
Εχτές είχαμε την ημέρα υιοθεσίας στα παναθήναια!!
Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιον να πρώτο ευχαριστήσουμε, τον Σωτήρη Ριγγα που εδώ και δύο χρόνια μας βοηθάει τόσο πολύ και άνοιξε άλλη μια φορά τον χώρο του για τα αδεσποτάκια; Τον κόσμο που ήρθε να τα γνωρίσει και ήταν τόσο συγκινητικό; Τα παιδιά που βοήθησαν ως συνοδοί και πρόσεχαν ώρες τα ζωάκια μας με αγάπη; Τον Μάριο και τον Γιάννη για την φροντίδα και την ασφαλή μεταφορά των ζώων μας; Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας!!!
Όμως περισσότερο από όλους ευχαριστούμε τους ανθρώπους που υιοθέτησαν αδεσποτάκια, τους πρόσφεραν μία οικογένεια και θα ζήσουν επιτέλους ευτυχισμένα!!!!
Εμείς, ως εθελοντές φιλοζωοι Λιβαδειάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε με βαθιά συγκίνηση κι αγάπη τον Ηλία και την οικογένεια του, που ενώ είχαν υιοθετήσει δύο σκυλάκια, φεύγοντας είδαν την Τερέζα μας…την Τερέζα, αυτό το τόσο ταλαιπωρημένο πλάσμα, που όλα τα σημάδια στο κορμάκι της μαρτυρούν τι έχει τραβήξει..στην ιδέα ότι ίσως να μην υιοθετηθεί ποτέ και να πεθάνει σε ένα κλουβί δεν άντεξαν και θέλησαν όσο καιρό τις απομένει, ώρες, μέρες, χρόνια όσο, να τον περάσει με αγάπη στην οικογένεια τους!!!!!
Η Τερέζα πλέον Νέλλη, από εχτές είναι στο παντοτινό σπίτι της κι ενώ μας έχουν στείλει ένα σωρό βίντεο και φωτογραφίες, εμείς βάλαμε αυτήν που μας έκανε να κλάψουμε πιο πολύ.. η Τερέζα στο κρεβάτι με την κουβερτούλα της κοιμάται βαθιά και τα αφήνει όλα πίσω της!!!!
Σε σχόλιο θα δείτε ένα σημερινό βίντεο της, δεν θα δείτε μια γριούλα που δεν ήθελε πολλά πολλά, θα δείτε ένα κουτάβι που τρέχει ανέμελα..λες και μέσα σε 24 ώρες έφυγαν από πάνω της 13 χρόνια βασανισμού κι εγκατάλειψης..
Ηλία όσα ευχαριστώ και να σας πούμε είναι λίγο…
Αυτό που κάνατε είναι μεγαλείο ψυχής!!!
Καλή ζωή να έχετε, θα είστε πάντα στην καρδιά μας!!
Μην αγοράζετε, υιοθετήστε ένα αδέσποτο ζώο.. σώστε μία ψυχή.. υιοθετήστε όμως κι ένα ηλικιωμένο ή ένα θεραπευμένο ζωάκι, σας έχουν κι αυτά τόσο πολύ ανάγκη!!!!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο