Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σαντορίνη: Διαμαρτύρεται στη σκηνή για την κακοποίηση των γαϊδουριών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στο νησί της Σαντορίνης βρέθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας. Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης «Άγρια Δύση», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο δημοφιλής ηθοποιός σήκωσε επί της σκηνής ένα πλακάτ που έγραφε «STOP ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ» διαμαρτυρόμενος για τον συστηματικό βασανισμό των γαϊδουριών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στο νησί της Σαντορίνης. Δείτε τι έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

«Κακοποίηση των ζώων υπάρχει σε όλη την Ελλάδα. Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει τη διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ’ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιας και το νησί έχει σημαία του τα γαϊδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισός τους! Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο, πιστεύω!»

Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σ ολη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιάς και το νησί έχει σημαία του τα γαιδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους!Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω!@agriadysi @atheridis_thodoris @bessy.malfa @tasos_kontaratos @pinelopiplaka @nikiskiadaresi @olga_skiadaresi #skiadaresis #agriadusi #summertour #stopanimalabuse

Δημοσιεύτηκε από Gerasimos Skiadaresis στις Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο